Just Nice of Me

My photo
I was born to be talkative, suka amek gambar dan berhibur. Suka terbang di awan, suka berenang dalam lautan. Suka juga menjadikan pelawak sebagai penghibur hati. Tak OK...just nice!

“Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”


More GA aku join, more happy aku hari ni. Giveaway ni agak lumayan. Before aku explain lebih lanjut mengenai giveaway ni, kalau korang suka nak join sila klik SINI. Takde banner OK! Simple aje syaratnye. Tengok bawah ni...

RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)Domain + HostingTopup RM 20Kad RayaKeychain SingaporeKeychain Sarawak1 CD Trust Port Total Protection edition 2011
 Apa lagi tengok-tengok, join la! Oh ya, tarikh tutup 20 Ogos ni tau! Kalau panas pakai kipas, korang jangan terlepas!


1 comment:

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/