Just Nice of Me

My photo
I was born to be talkative, suka amek gambar dan berhibur. Suka terbang di awan, suka berenang dalam lautan. Suka juga menjadikan pelawak sebagai penghibur hati. Tak OK...just nice!

INTBM Raya 2011 GA

Lagi dan lagi...angah join Giveaway~ Here the author banner. Nak join KLIK kat banner bawah ni ek.


 Nampak tak gelang tu? Kiut kan? Bagus-bagus...apa lagi, join la~ Ok, GA ni memerlukan aku untuk memberi ucapan Selamat Hari Raya kepada sesiapa saja. Yeah. Di sini ucapanku:
Anak dara tercekik halkum,

Assalamualaikum...
Bertudung comel berbaju kebaya,
Selamat Hari Raya...
Turun naik harga barang,
Ucapanku khas untuk keluarga tersayang...
Mak masak ikan patin,
Maaf zahir dan batin... 
Budak Cina makan rumpai,
Baibai...
Uhuk-uhuk...amacam? Ok tak ucapan ini? Jadi, kepada sesiapa yang interest nak gelang kiut-miut tu, silakanlah join GA ini ya~ And follow syarat-syaratnya. Aku dah follow~ Hihii... (=.=' Facial di muka semakin menegang)

1 comment:

SafSafRaRa said...

terima kasih.. selamat hari raya!

http://ineedtoblogmyself.blogspot.com