Just Nice of Me

My photo
I was born to be talkative, suka amek gambar dan berhibur. Suka terbang di awan, suka berenang dalam lautan. Suka juga menjadikan pelawak sebagai penghibur hati. Tak OK...just nice!

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah


Okay, ada segmen lagi jadi aku join jugaklah. Thank you kepada FarraNajwa coz dari dialah aku tahu ada segmen nih. By the way, di bawah ini banner tuan empunya yang buat segmen ni.


Suka lori agaknya dia? Okay, dia kata nak join kenalah tulis nama dan hobi. Selamat tak suruh tulis IC ke, passport ke...uhuk-uhuk. (Pape ajelah Angah oi!) ^.*

Nama aku ... Nurul Jaidaa (Tapi orang senang panggil aku, Angah)
Hobi aku pulak ... duduk bersengkang mata kat depan laptop dan juga update blog. Oh ya, sejak Sepah menang Maharaja Lawak hari tu, aku suka search and download dorang punya cerita / drama / so on...so aku suka gila tengok diorang~

Kata tuan empunya segmen, tarikh tutup : 22 Ogos 2011.

Sesape yang nak join jugak, sila klik SINI untuk keterangan lebih lanjut. Terima kasih. =.=

33 comments:

farhana hussein said...

follow dari segmen sama-dari jepon fly ke australia! :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow kamu^^

Nurhasliza Jeffry said...

Terbang dari Korea. Segmen AA. =)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

sy group korea..hihi =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nanie Azwa said...

follow dari segmen sama- dari dubai ke australia! :)

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow kamu^^

Mimie. said...

hai geng australia.hihi btw da follow awk :P

visit mine yaa :)

haslinda said...

hai kawan se Australia... hehe...linda dtg bw sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

SUCH A NICE BLOG!!!! :)
SAYE DATANG DARI KOREA...
SAYE FOLLOW AWAK..
DO HIT ME AND I WILL HIT U BACK KEYH!!


http://farafabulous93.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

AzatLazat said...

ha datang dari segmen AA
datang dari negara Korea
ada sapa2 peminat kpop atau drama korea?
hehehe
:P

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Tapak Kaki AKU said...

hello2 , dari group yg sama , dont sombong2 :)

http://tapakkaki00.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

♥CIK IERA♥ said...

hye...singgah sini...follow kamu dari korea.. :)

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow lah balik blog saya

segmen promosi blog 500 follower

isma said...

group yg sama... segmen AA :)

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow kamu...

Hanis said...

saya datang dari Jepun..
follow me back ye.. :)

aena jamil. said...

Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group Perancis.! :D

Happy Blogging.! ^_^

niera said...

Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group australia! :D
done follow u..follow me back k :)

are_tik25 said...

follow sini...dr segmen AA group England....^_^

http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back k!! ^_^

Miss Haza said...

singgah n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me bck ye..

Atheera said...

dari group england terbang ke sini dan follow kamu

http://athrapinkyelf.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Lily said...

Follow awk dr England :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Qyla said...

hye .
sy folower awk yg ke 96 dari Australia :)
kite sme group :DD

http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ciknanard said...

nama saya tak kuar agy , done follow u :)

http://ciknanard.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ariena Hisham said...

Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
Link: http://nurulariena.blogspot.com/

fierul said...

simple blog but nice . follow u .
terjah la blog sy y ta sbrapa tuh :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FadzMeera said...

pon pon...
dari Jepun nie, segmen AA.
happy travelling yar :)
follow kamu suda.
jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

super d0uble F :) said...

ponn ! ponn !

datang dari korea singgah melawat australia pulak.hepy blogging ;)

Marina said...

marina travelling ke Australia...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana heee~.... salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

fiqaliqa said...

hye, singgah dan follow sini, menarik hobi tuuu :)

hee. dtg dari JEPUN ni tauu :)

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

lavenderlover said...

ola..follow u..im in CHINA..the 1st one..check it out,k..hehe..

Oh Hani Rrisffa said...

pon ! pon! pon!

hahaha...saya dari team India taw...°◕‿◕°

Salam Perkenalan...°◕‿◕°

Jum Singgah dan Follow Blog Saya°◕‿◕°

Oh Hani Rrisffa said...

pon ! pon! pon!

hahaha...saya dari team India taw...°◕‿◕°

Salam Perkenalan...°◕‿◕°

Jum Singgah dan Follow Blog Saya°◕‿◕°

DINI said...

hai , salam perkenalan. nama saya tak de group lagi. tapi saje ziarah awk di australia dan terjah dari segmen AA. hee :]] dah follow. meh follow sy jugak

http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ECAH~ said...

dari china singgah ke dubai,
cantiknya australia tak terkata,
marila singgah ke china pula,
disajikan dengan cerita meletop ku..haha
http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

::budak:: said...

slm merdekaraya :)
follow sini dr segmen yg sama..naek lori dr brazil :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html