Just Nice of Me

My photo
I was born to be talkative, suka amek gambar dan berhibur. Suka terbang di awan, suka berenang dalam lautan. Suka juga menjadikan pelawak sebagai penghibur hati. Tak OK...just nice!

Tuah

Anak dara tercekik halkum, Assalamualaikum!

Hihii, I'm back with tagline seperti yang tertera di atas. Tahu kenapa? Well, I kembali balik ke alam sewelan I bersama Sepah. OK, I'm here bukan nak cerita pasal semua tu tapi Tuah. Nak tahu apa itu Tuah? Actually Tuah adalah nama our new kitten kat rumah ni yang baru dilahirkan. Sekarang his age dah masuk seminggu 6 hari. Tapi dah debab cause he the only son, yang lain semua dah mati...Innalillah! Warnanya comel sangat, semuanya hitam but then ada warna putih kat his leg and hands also kat muka sikit. Dah macam pakai stokin. Nak tahu how his look? Check this out yo!

Tuah. Seminggu 6 hari. Hitam putih is his special color.
Ini pic dia dengan maknya 'yang juga manja'
Comelkan? Well, of cause lah comel tengok la who their tuan? Hihii...just kidding. Right now, diorang tengah tidur berdengkur. Akhir kata, before I akhirkan entry ni ada sedikit video 'Tuah Menyusu' yang mencuit hati u alls. Enjoy OK!

video

Anak Cina makan rumpai, Baibai!!

3 comments:

iLa VaNiLLa said...

ingtkan dh remove belog.. adeyh.... !! shomel lar tuah tuh.. nt leyh letak jebat dan laen2.. :)

Angah said...

hihii...insyaAllah, malangnye ank die yg len sume dh arwah. :(

nurulkamilah said...

haaaa~~ nk blik umah~~ T_T