Just Nice of Me

My photo
I was born to be talkative, suka amek gambar dan berhibur. Suka terbang di awan, suka berenang dalam lautan. Suka juga menjadikan pelawak sebagai penghibur hati. Tak OK...just nice!

First Time Drive Jauh2

Hye semua! Hari ni I ada cerita menarik, suka sangat! Well, saya baru belajar and thats why excited lebih. First time tau hari ni I drive from home until go back home. Terror tak? Terror tak? Kihkihkih...syiok sendiri. Mula-mula I memang dah biasa keluarkan kereta out pagar, saya duk kat driver seat lama-lama...but then, mak masuk sebelah. Apa lagi, I know-my-turn-to-drive. Hihiii...kereta takde, cau! Kitorang sampai ke Bukit Indah, Ampang untuk cari rumah (adalah kes nye...tak payah cite lebih-lebih pasal rumah)...Then kitorang merayau satu tempat tu. Mak tetiba je tanya, "Angah bawak lesen tak?" "Why? Mestilah bawak." Opssy, ada polis buat spot-check daa...Terus menderu my heart bergoncang. 'I tak buat salah pape,OK!' tenangkan hati sendiri, maklumlah I still P. Around 12.15pm penat jalan, kitorang balik.

Budak excited! Drive sendiri tau!

Amacam? Hihii...korang yang dah biasa bawak mesti kata "Apalah, itu pun nak cerita ke?" But as same as me akan cakap, "Hihii...excited kan dapat lesen kereta! So, mesti nak drive!" (Angguk kepala please!) Adalah sesikit yang I drive macam gila sikit, maklumlah example depan mata semua macam Formula One.

Seriously tak sabar nak beli Viva. "Kenapa Viva? Tak standard kot!" Pendapat umum, but for me...biar takde standard, janji hati senang... 'Beli yang mampu cukup babe! Nanti hutang sekeliling pinggang, makan pasir le jawabnya Jah!' Hati I berbisik. Hihiii....

1 comment:

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...